Molnár & Bányai Cégcsoport

Cégcsoportunk alapítói 25 éve támogatják ügyfeleiket, a pénzügyek, a jog, az adózás és a számvitel területén.

Helyi elérhetőségeink és kapcsolataink ügyfélközpontú szolgáltatást és a gyors megoldásokat biztosítanak. Szakmai ismereteink és ágazati tapasztalataink révén az igényeknek megfelelő és testreszabott szolgáltatáscsomagokat állítunk össze.

Munkatársaink szakismerete és tapasztalata lehetővé teszi, hogy összetett szakmai kérdéseket illetve speciális szakismeretet kívánó problémákat is kezeljünk. Szolgáltatásaink személyes jellegét rendkívül fontosnak tartjuk, az ügyféllel való közvetlen kapcsolat és munkatársaink elkötelezettsége elsődleges érték számunkra.

Kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy nemzetközi háttérrel rendelkező ügyfeleink számára a számviteli, adózási és jogi kérdéseket hatékonyan oldjuk meg. A komplex, határokon átnyúló feladatokat, valamint IT jellegű projekteket a KPMG magyarországi kooperációs partnereként, munkatársaink mellett partnerünk elismert szakmai és ágazati tapasztalataira is építünk.

Szakembereink folyamatos képzésének és a minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően garantáljuk szolgáltatásaink magas színvonalát és megbízhatóságát. Üzleti filozófiánkban kiemelt szerepe van ügyfeleink folyamatos, személyes támogatásának, amely jelentős hozzáadott értékkel bíró szolgáltatás biztosítását tesz lehetővé.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Új irodánk látványterve:

légi 1 munkaközi légi 2 munkaközi

Új irodánk belső látványterve:

MOLNAR BANYAI 001 MOLNAR BANYAI 002  
 MOLNAR BANYAI 003  MOLNAR BANYAI 004  

Győr, Liszt Ferenc utca
Várható átadás: 2016. augusztus

 

 

PR híreink

2017-es vitorlás naptár
BALATONI vitorlásversenyek 2017-es időpontjai: ITT
Új irodánk látványterve
Új irodánk látványterve:
AZ ÉV IRODÁJA 2016.
Örömmel tudatjuk, hogy elkészült az új irodáink és beneveztünk az ÉV IRODÁJA versenyre! Szavazzon ránk, ha erre a díjra érdemesnek talál bennünket! ITT [Bővebben]
Cégünk és környezetvédelem
Cégünk nagy hangsúlyt fektet a tudatos környezetvédelemre. [Bővebben]

Speciális szolgáltatások

IFRS könyvvizsgálat
Komplett IFRS beszámolók könyvvizsgálata [Bővebben]
Bérelszámolás
Speciális elszámolások, kimutatások és kiértékelések német, angol nyelven. [Bővebben]
Számviteli szolgáltatások
Devizás könyvvezetés, konszern beszámolók, évzárások támogatása. [Bővebben]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Email címe megadásával elismeri, hogy elolvasta adatvédelmi tájékoztatónkat és hozzájárul adatainak felhasználásához. Amennyiben a későbbiek során bármikor úgy dönt, hogy nem tart igényt leveleinkre, kérjük, jelezze igényét hirlevel@molnar-banyai.eu e-mailen keresztül.