AZ ÉV IRODÁJA 2016.

Örömmel tudatjuk, hogy elkészült az új irodáink és beneveztünk az ÉV IRODÁJA versenyre! Szavazzon ránk, ha erre a díjra érdemesnek talál bennünket! ITT

 

molnarbanyai azevirodaja

Okok, amiért a díjra érdemes az irodánk

A hosszú egyeztetések egyfajta együtt gondolkodást tettek lehetővé a belsőépítésszel, melynek eredményeképp sikerült egy olyan funkcionális megoldást megálmodni, amely harmóniába hozza azt a fajta kettős igényt, ami a nyitottságot-illetve diszkréciót igénylő munkahelyi tevékenységekből adódik. A belsőépítész feladata már a részben “open office” szemlélet kialakításánál, sőt már a meggyőzésnél sem volt egyszerű, hisz ezidáig szeparált, belvárosi lakások szobáiban berendezett irodákban dolgoztak a kollégák.

A másik nehezítő tényező pedig az volt, hogy a ház ugyan új építésű, de eredetileg társasháznak tervezték, így a lakásoknak szánt terekből kellett összefüggő térszerkezetet kialakítani.


Mindenesetre az eredmény magáért beszél, mert létrejött egy olyan design, mely a térszervezés és az anyagok, formák, világítás, bútorok megkomponálása által üzleties, tágas, elegáns, rendezettséget, és nyitottságot tükröz, mindezt mértéktartóan, hangulatosan megoldva.


Külön kiemelhető, hogy a bútorok, falburkolatok mindegyike - az ülőbútorok kivételével-, egyedi tervezésű. Az irodaegyüttes az egyes részlegek között jól átjárható, mely hatékonnyá teszi a kollégák közötti gördülékeny kommunikációt. A három összenyitható tárgyalóban akár az egész cégcsoport számára is végezhetők egyeztetések. A kollégák kényelmét elősegítendő pedig kialakításra került egy kimondottan kikapcsolódásra szánt konyha-étkező-kávézó-lounge rész is. Amellett, hogy az üvegfelületekkel összekapcsolt, ugyanakkor elválasztott térszervezés a térélményt abszolút növeli - ami a szinte egész nap az íróasztal mögött ülő munkatársak szempontjából fontos-, a viszonylag nagy, egymásba torkolló tereken belül a berendezéssel az egyes munkaállomásokon a kollégák kis szigetei jöttek létre.

Összességében az itt dolgozó 40 munkatársnak egy modern, letisztult formavilágú, inspiráló, nagy precizitással megtervezett, és kivitelezett, a győri léptékeknek megfelelő téralakítású munkakörnyezetet sikerült kialakítani.

Bővebben: ITT

Speciális szolgáltatások

IFRS könyvvizsgálat
Komplett IFRS beszámolók könyvvizsgálata [Bővebben]
Bérelszámolás
Speciális elszámolások, kimutatások és kiértékelések német, angol nyelven. [Bővebben]
Számviteli szolgáltatások
Devizás könyvvezetés, konszern beszámolók, évzárások támogatása. [Bővebben]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Email címe megadásával elismeri, hogy elolvasta adatvédelmi tájékoztatónkat és hozzájárul adatainak felhasználásához. Amennyiben a későbbiek során bármikor úgy dönt, hogy nem tart igényt leveleinkre, kérjük, jelezze igényét hirlevel@molnar-banyai.eu e-mailen keresztül.