Cégcsoport

MINDENT EGY HELYEN

Cégcsoportunk olyan szolgáltatásokat nyújt ügyfeleink részére, amelyek a számvitel, adózás, bérszámfejtés és tanácsadás területén jelentős hozzáadott értéket képviselnek. Helyi elérhetőségeink és kapcsolataink ügyfélközpontú szolgáltatást és a gyors megoldásokat biztosítanak.

Filozófiánk része, hogy ügyfeleink a megoldásokat egy helyen kapják meg, ezért a csoporton belül a szolgáltatásokat az alábbi szervezeti egységek végzik.

  • Könyvvizsgálati szolgáltatások – Molnár és Bányai Könyvvizsgáló Kft.
  • Könyvvezetés, adóügyi szolgáltatások, munkaügy, bér és társadalombiztosítási ügyviteli szolgáltatások – Molnár és Bányai Gazdasági Tanácsadó Kft.
  • Jogi tanácsadás – dr. Bányai Péter ügyvédi iroda

IDEÁLIS CÉGMÉRET

Három irodánkban ( Budapest, Győr, Mosonmagyaróvár ) közel 60 munkatársunk szakismerete egyrészt lehetővé teszi, hogy összetett, speciális szakmai kérdéseket is megoldjunk, ugyanakkor középnagyságú tanácsadó cégként a közvetlen kapcsolat és munkatársaink személyes elkötelezettsége kiemelt érték számunkra.

NEMZETKÖZI TAPASZTALAT

Kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy nemzetközi háttérrel rendelkező ügyfeleink számára a számviteli, adózási és jogi kérdéseket hatékonyan oldjuk meg. A komplex, határokon átnyúló feladatokat, valamint IT jellegű projekteket a KPMG magyarországi kooperációs partnereként, munkatársaink szakmai és ágazati tapasztalataira alapozva látjuk el.

 

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

 

 

 

 

Speciális szolgáltatások

IFRS könyvvizsgálat
Komplett IFRS beszámolók könyvvizsgálata [Bővebben]
Bérelszámolás
Speciális elszámolások, kimutatások és kiértékelések német, angol nyelven. [Bővebben]
Számviteli szolgáltatások
Devizás könyvvezetés, konszern beszámolók, évzárások támogatása. [Bővebben]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Email címe megadásával elismeri, hogy elolvasta adatvédelmi tájékoztatónkat és hozzájárul adatainak felhasználásához. Amennyiben a későbbiek során bármikor úgy dönt, hogy nem tart igényt leveleinkre, kérjük, jelezze igényét hirlevel@molnar-banyai.eu e-mailen keresztül.