Partnereink

Ashington  LG Energia  Ritter Brauner

Ashington Consulting Kft.

Az Ashington Consulting csapata 2009 óta segíti ügyfeleit a vállalati pénzügyek területén. Ügyfeleik különböző hátterű és méretű vállalkozások a magyar tulajdonú középvállalatoktól kezdve a nagyvállalatok menedzsmentjén át a külföldi tulajdonosokig. Jelentős referenciával rendelkeznek M&A területen (teljes tranzakciót lefedő komplex projektek, kapcsolódó részfeladatok pl. due diligence, cégértékelés), valamint számos sikeres projektet valósítottak meg vállalati controlling, tulajdonosi és menedzsment döntéstámogatás, illetve riporting területén.

 

LG Energia Kft.

Céljuk, hogy a hazai mikro-, kis- és középvállalkozásokat megismertessék a hatékony enegiafelhasználással. Energiahatékonysági tanácsadási szolgáltatásakat egyaránt kínálják lakossági, vállalati és állami, intézményi ügyfeleik számára.

A tanácsadás során az energiatakarékossági célok megvalósítása mellett figyelmet fordítanak azok ár/érték alapú megvalósítására, gazdasági számításokkal támasztják alá javaslataikat, és megfelelő finanszírozási formát is kidolgoznak az energiahatékonysági csomag mellé.
 

RBP Steuerberatung KG 

Az RBP együttműködés egy régi szakmai kapcsolatra vezethető vissza, akik ausztriai számviteli és főleg adózási kérdésekben segítenek. Speciális területeken is segítséget nyújtanak ügyfeleik részére, mint pl: mezőgazdaság, de akár vállalati szerkezetátalakításban és átszervezésben is.

ashington.hu   lgenergia.hu  rbp.at

 

 

Speciális szolgáltatások

IFRS könyvvizsgálat
Komplett IFRS beszámolók könyvvizsgálata [Bővebben]
Bérelszámolás
Speciális elszámolások, kimutatások és kiértékelések német, angol nyelven. [Bővebben]
Számviteli szolgáltatások
Devizás könyvvezetés, konszern beszámolók, évzárások támogatása. [Bővebben]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Email címe megadásával elismeri, hogy elolvasta adatvédelmi tájékoztatónkat és hozzájárul adatainak felhasználásához. Amennyiben a későbbiek során bármikor úgy dönt, hogy nem tart igényt leveleinkre, kérjük, jelezze igényét hirlevel@molnar-banyai.eu e-mailen keresztül.