A MOLNÁR ÉS BÁNYAI Kft.

Országos ügyfélkörrel rendelkező, számviteli szolgáltatásokat nyújtó és adótanácsadással foglalkozó társaság munkatársakat keres az alábbi munkakörökbe


Számviteli gyakornok

Profi sokszínű szakmai tapasztalattal rendelkező mentorok, emberi és innovatív munkakörnyezet, stabil tulajdonosi háttér. A Számviteli Üzletág a cégcsoport húzó ágazata, rendkívül sokrétű, szakmailag is biztos lábakon áll és kiemelkedő szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára a hazai és nemzetközi piacon egyaránt. Legyél te a következő kollégánk, karriered építését kezdd el nálunk, jelentkezz hozzánk szakmai gyakorlatra.

Gyakornok

Ha szeretnéd a gyakorlati idődet a régió piacvezető szolgáltatójánál tölteni, és valóban hasznosan tölteni a szakmai gyakorlatod idejét, akkor ez a te helyed. Számítunk Rád, amennyiben gyakorlati tapasztalattal szeretnéd kiegészíteni tanulmányaidat, valamint érdekel a számvitel és folyamatos fejlődésre, tanulásra vágysz az Egyetem mellett.

Könyvelő / Számviteli munkatárs

Országos ügyfélkörrel rendelkező, számviteli szolgáltatásokat nyújtó és adótanácsadással foglalkozó társaság munkatársat keres Mosonmagyaróvári irodájába, az alábbi munkakörbe: könyvelő / számviteli munkatárs

Könyvvizsgáló gyakornok

Cégcsoportunk győri irodájába várjuk Könyvvizsgáló asszisztens és kontroller pozíciókba végzős hallgatók jelentkezését. Számítunk Rád, amennyiben magabiztosan használod az excelt és a gyakorlati tapasztalattal szeretnéd kiegészíteni tanulmányaidat, valamint érdekel a számvitel és folyamatos fejlődésre, tanulásra vágysz az Egyetem mellett.