Auditrust és DUIHK tagok lettünk!

  • Hangyál Gergő
  • |
  • 2018. 03. 13.

Auditrust és DUIHK tagok lettünk!

 

Auditrust hálózat

Az Auditrust egy független szolgáltató hálózat, amely számviteli, üzleti és jogi tanácsadó társaságok szakmai megerősítésére összpontosít. Meglévő ügyfelei kiszolgálását nemzetközi kapcsolatokkal és partneri erőforrásokkal szolgálja ki.


A hálózathoz csak olyan tanácsadó társaságok csatlakozhatnak, akik sikeresen teljesítették az Auditrust követelményeit és megbízható referenciával rendelkeznek.


A Molnár és Bányai cégcsoport a hálózat nemzetközi tagjait digitális audit szolgáltatásával segíti, amely egy új lehetőséget kínál az úgynevezett „real time” könyvvizsgálatok megvalósításához.

 

http://www.auditrust.com/home.htmlNémet-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara

Német külkereskedelmi kamaraként a DUIHK egy a világ 90 országában mintegy 130 telephellyel működő kiterjedt globális hálózat része. A német gazdasági „külképviseletek” a világméretű hálózatban ma pedig már 1.600 fő dolgozik, képviselve mintegy 40 ezer tagvállalatot.


A Molnár és Bányai cégcsoport a kamarán keresztül segíti a külföldi Társasgok magyarországi számviteli, pénzügyi, adóügyi és más üzleti kérdéseik megoldásában.

https://www.ahkungarn.hu/hu/