Új helyre költözik mosonmagyaróvári irodánk


Társaságunk igyekszik mindig fejlődni, újabb és újabb szintre lépni. Ezen az úton tettünk meg egy nagy lépést, mikor elhatároztuk, hogy mosonmagyaróvári irodánkat egy új, a 21. század minden követelményének megfelelő irodába költöztetjük.

Az iroda az, ahol kollégáink a napjuk jelentős részét töltik, ezért fontos volt számunkra, hogy olyan környezetet hozzunk létre, amely együttműködésre és közös munkavégzésre inspirál.

A beáramló természetes fény és a hőmérséklet szabályozására a legfejlettebb technológia szolgál, azért, hogy a legtökéletesebb körülményeket teremtsük meg munkatársainknak.

Az új iroda csupán 5 percre van a belvárostól, mégis egy csendes utcában, az Achim András utca elején található. Az 500 m2–es irodában 35 kollégánk várja Önöket.

Az építés során szempont volt a környezetvédelem is, ennek megfelelően a tető zöldtető, amely természetes módon segíti az ingatlan hőszigetelését.

Az irodahelyiségek a jelen kor igényeinek megfelelően, az elérhető legkorszerűbb alapanyagok felhasználásával készültek. Az építkezés során több mint 16km kábel lett lefektetve, amelyek központja az új szerverterem. Az új szervernek köszönhetően a győri és a mosonmagyaróvári szerver folyamatos mentést tud készíteni, így biztonságosan tárolhatók rajta a munkához szükséges adatok, amelyeket egy esetleges támadás vagy rendszerhiba esetén bármelyik szerverről könnyedén vissza tudunk állítani.


Vendégeink fogadására 17 parkoló szolgál közvetlenül az iroda mellett, ugyanakkor a belváros közelsége végett gyalog vagy kerékpárral is kényelmesen meglátogathatnak minket.

Az iroda pedig nem csak a munka helyszíne lesz, ennek megfelelően a hatalmas terasz lehetőséget biztosít arra, hogy az csapatépítéseket, rendezvényeket tartsunk rajta.


Reméljük, mihamarabb vendégül láthatjuk Önöket megújult irodánkban.