HOA Tagság


HOA Tagok lettünk!

A Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség vezető hazai és külföldi vállalatok közreműködésével alakult, közel nyolcvan tagot magába foglaló szervezet. Céljuk a gazdaságban egyre nagyobb súlyt betöltő szolgáltatóipar, valamint az outsourcing tevékenység népszerűsítése mind a hazai vállalatok, mind a külföldi megrendelők körében.

A HOA nyílt, független szakmai szervezet, amely nem koncentrál egyetlen iparágra sem, közös szervezőelve az outsourcing tevékenységben való részvétel. Minden ágazatból várjuk tagjainkat, legyenek azok pénzügyi szolgáltatók, szállítmányozók, humán erőforrás szervezők, informatikai, vagy fejlett technológiákat alkalmazó, kutatással foglalkozó vállalkozások.

A Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség együttműködik a helyi és multinacionális cégekkel, megrendelőkkel, valamint az oktatási és kormányzati intézményekkel. Feladatának tekinti információval, kapcsolatokkal támogatni a mindenkori kormányzat munkahelyteremtő törekvéseit.

A HOA elnöksége a 2018. június 26-án tartott ülésén döntött a Molnár és Bányai Gazdasági Tanácsadó Kft. tagfelvételi kérelmének elfogadásáról.

http://hoa.hu/