Molnár & Bányai cégcsoport

SZAKÉRTELEM

Segítjük minden ügyfelünket, hogy a saját céljait elérje és arra fókuszáljon, amely területnek a szakértője. Helyi elérhetőségeink és nemzetközi kapcsolataink ügyfélközpontú szolgáltatást és a gyors megoldásokat biztosítanak. Szakmai ismereteink és ágazati tapasztalataink révén az igényeknek megfelelő és testreszabott szolgáltatáscsomagokat állítunk össze.

ÉRTÉKTEREMTÉS

Olyan szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleink részére, amelyek a számvitel és pénzügyek, adózás, bérszámfejtés és tanácsadás területén jelentős hozzáadott értéket képviselnek. Filozófiánk része, hogy ügyfeleink iparág specifikus megoldásokat kapjanak szolgáltató központunkból, amiket az alábbi üzletágak nyújtanak számukra:

  • Könyvvitel – számviteli szolgáltatások és könyvvezetés
  • Bérügyvitel – munkaügy bér- tb ügyintézés
  • Jogi tanácsadás – munkajog és ingatlanügyek
  • Adótanácsadás – hozzáadott érték adó, transzferárazás, személyi jövedelemadó
  • Üzleti tanácsadás – IFRS tanácsadás, vállalati pénzügyek, GDPR tanácsadás, HR tanácsadás
  • Könyvvizsgálat – magyar jogszabályi és IFRS könyvvizsgálat

FOLYAMATOS FEJLŐDÉS

Munkatársaink szakismerete és tapasztalata lehetővé teszi, hogy összetett szakmai kérdéseket, illetve speciális szakismeretet kívánó problémákat is kezeljünk. Szakembereink állandó képzésének és a technikai fejlesztéseknek köszönhetően garantáljuk a szolgáltatásaink magas színvonalát és megbízhatóságát. Meg vagyunk győződve, hogy mindig hatékonyabb és jobb megoldásokat kell biztosítanunk annak érdekében, hogy a komplex feladatok megoldásában és a változó üzleti környezetben segíteni tudjuk az ügyfeleket.

Blog

A veszélyhelyzet ideje alatti távmunkával kapcsolatos, továbbá egyéb gazdasági szabályok alkalmazása

A munkáltatók és a munkavállalók érdekében a veszélyhelyzet idejére új szabályok lépnek életbe a távmunkavégzéssel és a távmunkavégzés időtartama alatt adható költségtérítéssel kapcsolatban. A vendéglátó üzletek bezárását követően a Kormány kiterjesztette az 5%-os áfakulcs alkalmazását az étkezőhelyi vendéglátás keretében történő helyben készített étel- és nem alkoholtartalmú ital elvitelre vagy házhoz szállítással történő értékesítésére is


Új munkáltatói támogatás

A magyar állam új munkáltatói támogatást hozott létre, amely 2020. október 15-től vehető igénybe a hirdetmény visszavonásáig.


Fontos időpont közeleg

A hónap végén jár le több bevallás beadásának határideje és az adatszolgáltatás szankciómentes időszaka is lejár


Szolgáltatások

Hírek

Lázméréssel kapcsolatos adatkezelési kérdések

A tavaly tavasszal hazánkba is megérkező koronavírus-járvány egyik hozadéka lett a munkahelyi lázmérés. De mit mond erről az adatvédelem, mi az Adatvédelmi Hatóság (NAIH) álláspontja?

Felnőttképzési rendszer változásai

Január elsejével újra változott a felnőttképzésről szóló törvény. Változott a belső képzés fogalma, illetve a törvény kivételt tesz egyes képzések bejelentésével kapcsolatban. A jogalkotó – felismerve, hogy mennyi plusz terhet jelent ez a munkáltatóknak – egyszerűsítette az adminisztrációt is.

Audit élő esemény vol 4

Kovács Eszter és Gulyás Péter előadása

Online tízórai

Boros Gábor előadása