Partnerek


Független tanácsadói hálózat, amely megoldásokat kínál a számvitel, bérügyvitel, adózás, könyvvizsgálat és IT területen egyaránt, a helyi és regionális ügyfelek számára.

Az RBP együttműködés egy régi szakmai kapcsolatra vezethető vissza, akik ausztriai számviteli és főleg adózási kérdésekben segítenek. Speciális területeken is segítséget nyújtanak ügyfeleik részére, mint pl: mezőgazdaság, de akár vállalati szerkezetátalakításban és átszervezésben is.

A regionális szolgáltatások biztosítása érdekében tapasztalt kollégák segítik az ügyfelek szlovákiai tevékenységét.

Az Ashington Consulting csapata 2009 óta segíti ügyfeleit a vállalati pénzügyek területén. Ügyfeleik különböző hátterű és méretű vállalkozások a magyar tulajdonú középvállalatoktól kezdve a nagyvállalatok menedzsmentjén át a külföldi tulajdonosokig. Jelentős referenciával rendelkeznek M&A területen (teljes tranzakciót lefedő komplex projektek, kapcsolódó részfeladatok pl. due diligence, cégértékelés), valamint számos sikeres projektet valósítottak meg vállalati controlling, tulajdonosi és menedzsment döntéstámogatás, illetve riporting területén.

Céljuk, hogy a hazai mikro-, kis- és középvállalkozásokat megismertessék a hatékony enegiafelhasználással. Energiahatékonysági tanácsadási szolgáltatásokat egyaránt kínálják lakossági, vállalati és állami, intézményi ügyfeleik számára. A tanácsadás során az energiatakarékossági célok megvalósítása mellett figyelmet fordítanak azok ár/érték alapú megvalósítására, gazdasági számításokkal támasztják alá javaslataikat, és megfelelő finanszírozási formát is kidolgoznak az energiahatékonysági csomag mellé.

A Bon-Port Kft. egy Magyarországon még kevésbé elterjedt megközelítésből próbálja meg segíteni a gazdasági szereplőket. A Társaság fő profilja Interim szolgáltatások nyújtása, pénzügyi és számviteli területeken.